Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Ateşböceği Ercan: Kolum kanadım kırıldı”

Ateşböceği Ercan:  Kolum kanadım kırıldı”

30 yıl sahnelerde birlikte şov yaptıkları Yalçın Otağ'ın yaşamını yitirişi, Ateşböceği Ercan'ı (Ercan Bostancıoğlu) çok üzdü.

30 yıl sahnelerde birlikte şov yaptıkları Yalçın Otağ’ın yaşamını yitirişi, Ateşböceği Ercan’ı (Ercan Bostancıoğlu) çok üzdü.
Yalçın Otağ ile bir turnede tanıştıktan sonra “Ateşböcekleri” ismini verdikleri ikili olarak 30 yıl sahnelerde şov gerçekleştirip, ekmek mücadelesi verdiklerini vurgulayan Ateşböceği Ercan, şunları söyledi:
“Yalçın ile askerliğimizi de aynı yerde, Ankara Orduevi’nde yaptık. Kardeşten de öte bir dostluğumuz vardı. Kendisi sigara ve içki kullanmazdı. Ancak yakalandığı siroz, daha sonra karaciğer kanserine dönüştü ve onu kaybettik. Kolum kanadım, her yerim kırık. Çok üzgünüm.”

30 yıl birlikte çalıştıktan sonra Yalçın Otağ’ın, inşaat işine girdiğini, sinema ve tiyatroda rol aldığını ve şov dünyasından koptuğunu vurgulayan Ateşböceği Ercan, “Datça’da toprağa vererek, son yolculuğuna uğurladığımız Yalçın’ı çok arayacak ve özleyeceğim” diye konuştu.
Ateşböceği Ercan, yıllardır yaz tatillerinin bir bölümünü, Erdek’te, sahipliğini Seçkin Arslan’ın yaptığı Kafkas Motel’de geçiriyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı